Meny Stäng

27 Maj - Update: HOTFIX

Hotfix!

– Körskolan ska inte längre bugga fast och frysa om du skulle misslyckas med teoriprovet.

– Det var en bugg med den öppnade lokalen nere vid begagnade bilar så man kunde gå igenom väggen. Detta ska nu vara åtgärdat.

– Outfiten när man åker i fängesle har varit fel. Ska nu funka.

– Det har inte gått att stänga av bilen via F5-menyn. Ska nu åter igen fungera. Med denna ändring medföljer också att nu kan man låta motorn vara igång i bilen om man håller in F när man ska kliva ur.

@𝕂𝕖ℕ𝟙𝕔𝕤 har optimerat esx-status (vatten- och matbarsen) då det drog lite mycket prestanda. Med detta medför också att det kommer in en ny stil på den.

– Han har även fixat /me-skriptet så texten inte hamnar uppe i taket när man är inne i sjukhuset.

– Det har inte kommit in några pengar för sjukhuset när folk använt sig av receptionen. Detta ska nu vara åtgärdat och dom ska åter igen få pengar på kontot för det.

Detta går live på 18-restarten

24 Maj - Update: 1.24

3D-grafikern @KriLLe Mannen har pillat och knåpat litegrann.
– Numera står det ”Strandsatt Polismyndighet” på väggen bakom receptionen.

Övrigt
– Öppnat upp lokalen nere vid privata bilförsäljningen. Tanken med detta är att vissa bilar som ställs ut kommer att stå inne i lokalen, Medans vissa står utanför. 

Detta går live nu kl 12.

23 Maj - Update: 1.23

Okej nästa yrke i arbetsbänken att bli reworkat.

– Mekanikernas ticks har sänkts drastiskt. Men deras NPC jobb har istället börjat ge mera inkomst. Det är ombyggt så företaget tjänar en viss del och spelaren får en viss del. Har även flyttat starta knappen från ”DELETE” med tanke på att den krockade med scoreboard. Den återfinns numera i F6 menyn.

– Taxi firman håller fortfarande på att tweekas litegrann så deras ticks har ökat ett litet snäpp.

Nästa yrke som kommer hamna i arbetsbänken är Bilförsäljaren.

Och detta kommer då gå live från nästa restart.

22 Maj - Update: 1.22

Lite små pill från vårat håll.

– Ring under personen som pratar ingame, vi har haft detta förut som slutade funka helt plötsligt. Men nu är det tbx!

– Polisen har fått en funktion i deras F6/Fordonshandlingar där dom kan låsa sina tjänstefordon.

– Nu kan man ligga på sängarna på sjukhuset, När ni kommer nog nära sängen så får ni upp en text. Detta kan dock desynca litegrann så det ser ut som att personen ligger på golvet.

– Nu måste man köpa rizzla och cigaretter samt även inneha cannabis för att kunna rulla sig en joint och röka.

– Uppdaterat inventoryt så vissa småbuggar har försvunnit därifrån. Det kan ha medfört att visa bilder på saker inte finns längre. Återkoppla gärna med vilken bild som saknas.

– Uppdaterat chopshop, nu blir inte polisen tillkallad varje gång som dom vart tidigare. Sen borde det ha tagit bort vissa buggar som fanns med att det inte vart någon cooldown osv.

– Nu finns det att köpa lockpicks som ni kan använda till att stjäla fordon. Dessa försvinner inte när ni använder dom, däremot så kan dom gå sönder om ni har otur!

– Bilhandlaren har fått en skatteökning på inköp av sina fordon. Så dom flesta fordon har ökat ordentligt i pris. Men det finns också vissa fordon som har blivit lite billigare.

Och som vanligt så går detta live på 18 restarten